Tips: Cum sa-ti faci locuinta mai valoroasa si sa vinzi mai repede

Sfaturi Pentru A Vinde

08 Tuesday
Views
79

Tips: Cum Sa-ti Faci Locuinta Mai Valoroasa Si Sa Vinzi Mai Repede

Atunci când vrei să vinzi o proprietate, este foarte important să o pregătești pentru vizionare, inclusiv pentru vizionările virtuale. Chiar dacă ceea ce îți vom prezenta în acest articol ți se vor părea aspecte mărunte, ele valorează mult în decizia unui cumpărător de a achiziționa proprietatea mai rapid și cu o sumă mai mare. 

 

Asigură-te că nu e dezordine, dar nici nu crea ideea de hotel 

 

Scapă de toate lucrurile în acces care s-au adunat în fiecare colț al casei, mai ales dacă ai locuit o perioadă de timp acolo. Îndepărtează mobilierul voluminos care face camera să pară mai mică și înlocuiește-l cu mobilier mai potrivit pentru dimensiunea încăperii. 

Totuși, nu exagera cu aruncatul lucrurilor. Nu vrei să pară o cameră de hotel. 

 

Un strat proaspăt de vopsea este binevenit 

 

Înainte de a-ți posta anunțul de vânzare a proprietății, asigură-te că zugrăvești și că aduci astfel ideea de nou și curat. Încearcă să folosești culori neutre sau chiar alb, deoarece face camerele să pară mai mari și mai luminoase. Astfel, potențialilor cumpărători le va fi mai ușor să-și imagineze cum vor redecora sau cum își vor aranja lucrurile, decât în cazul în care pereții ar fi vopsiți în verde lime sau mov strălucitor. Primele impresii contează

 

Oamenii care vor să cumpere o proprietate vor face primele căutări online. Astfel, fotografiile pe care le atașezi anunțului de vânzare trebuie să fie la o calitate maximă, făcute pe lumină naturală și să cuprindă toate încăperile din locuința pe care vrei să o vinzi. 

În funcție de cum arată proprietatea în fotografii, de zonă și preț, primii doritori îți vor bate la ușă pentru a viziona live locuința. 

 

Nu uita de reparațiile minore

 

Cumpărătorii își doresc să se mute fără a fi nevoiți să mai facă modificări și reparații, așa că asigură-te că repari clanțele stricate, gresia crăpată și că scapi de covoarele rupte sau uzate. Încearcă să înlocuiești mobilierul vechi și să faci locul să pară cât mai atrăgător și nou renovat. 

 

Renovează bucătăria și cumpără electrocasnice mai noi

 

Bucătăria este cea mai valoroasă încăpere dintr-o locuință. Ia în considerare înlocuirea mobilierului sau doar a fațetelor dulapurilor. Acest lucru este mai ieftin decât să cumperi mobilier nou de bucătărie. Dacă blaturile mobilierului nu arată foarte bine, înlocuiește-le. Chiar dacă poate fi costisitor, merită, deoarece va face să pară că mobilierul este nou. 

Dacă electrocasnicele pe care le ai sunt deja învechite, alege altele mai noi și mai atractive.

Aceste aspecte vor face ca proprietatea ta să se vândă mult mai repede și la un preț mult mai bun. 

 

Asigură-te că spațiul arată frumos și primitor 

 

Asigură-te că ferestrele sunt îmbrăcate în mod corespunzător cu jaluzele sau perdele, deoarece ferestrele goale creează ideea de spațiu nelocuit și impersonal. Plantele și florile aduc culoare, viață și lumină unei încăperi, precum și un miros plăcut. Decorează casa cu plante pentru a crea ideea de „acasă” și pentru a face spațiul mult mai primitor. 

 

Cum ți se par aceste sfaturi?

Dacă îți dorești să vinzi rapid și în siguranță, fără să plătești comisioane peste comisioane, postează-ți anunțul gratuit pe https://pinner.ro/ 
Lasa un comentariu

Prenume *

Nume *

Email *

Mesaj *

 

Comentarii