Cum sa vand proprietate fara agentie imobiliara

Sfaturi Pentru A Vinde

07 Wednesday
Views
109

Cum Sa Vand Proprietate Fara Agentie Imobiliara

Vânzarea unei proprietăți este un proces complex, dar pe care îl poți face și singur, fără o agenție imobiliară. Ce-i drept, trebuie să te implici mai mult, însă rezultatul te va surprinde pozitiv și nu mai oferi comision la agent. În următoarele rânduri îți vom prezenta câțiva pași care sperăm că-ți vor fi de folos:

 

Postează anunțul de vânzare și pozele proprietății pe site-uri de specialitate precum Pinner.ro - singurul site premium cu cel mai mic preț de pe piață, dedicat proprietarilor! 

 

 

Fă-ți cunoscută intenția de vânzare a proprietății și pe SOCIAL MEDIA

 

Creează un text care atrage atenția și în care prezinți avantajele proprietății pe care vrei să o vinzi. Nu uita să adaugi adresa exactă, prețul și datele tale de contact. Postează textul și pozele proprietății pe:

 

Facebook - Profil personal, Marketplace și Grupuri 

Instagram 

LinkedIn

 

 

Fă o filmare cu proprietatea și fotografii profesionale

 

Conținutul video este la mare căutare în mediul online și foarte eficient atunci când vrei să-ți prezinți proprietatea. Filmează toate încăperile locuinței în timp ce oferi detalii despre câți mp are o anumită cameră sau diverse avantaje. Poți încărca video-ul pe Youtube sau Vimeo, iar atunci când intri în legătură cu potențiali cumpărători, le oferi link-ul spre video. În ceea ce privește fotografiile, acestea nu trebuie făcute de către un profesionist. Cu un telefon cu cameră bună poți face și singur fotografii calitative, care atrag atenție. Asigură-te că faci ședința foto la lumină naturală și nu uita să surprinzi și priveliștea de la balcon sau terasă. 

 

 

Publicitatea offline 

 

În imobiliare încă funcționează, așa că poți apela la o firmă locală de producție publicitară pentru a-ți confecționa: un banner de prins pe balconul apartamentului sau pe gardul casei sau un autocolant de pus pe geam. 

 

Acest check-list îți va luat timp ca să-l execuți corect, iar vânzarea rapidă a proprietății tale implică mai multe procese precum: stabilirea prețului corect, obținerea actelor aferente vânzării, discuțiile telefonice cu potențialii cumpărători, prezentarea proprietății, negocieri etc.

 

În secțiunea noastră de BLOG găsești articole pe aceste subiecte, care cu siguranță te vor ajuta în proces. Postează-ți cu încredere anunțul pe https://pinner.ro/

 

Lasa un comentariu

Prenume *

Nume *

Email *

Mesaj *

 

Comentarii