Cum iti vinzi proprietatea mai usor si rapid

Sfaturi Pentru A Vinde

26 Thursday
Views
163

Cum Iti Vinzi Proprietatea Mai Usor Si Rapid

Vrei să îți pui spre vânzare apartamentul, însă nu știi de unde să începi? Ca să închei cu succes o tranzacție imobiliară, este important să urmezi câțiva pași de pregătire a proprietății.

 Mai jos găsești detaliată fiecare etapă:

 

1. Pregătește-ți proprietatea

 

Înainte să începi ședința foto, eliberează spațiul de obiectele personale, deoarece potențialii clienți interesați de proprietate vor fi derutați de detaliile care nu compun viața lor, precum castronul cu apă al cățelului, rufele puse la uscat, fotografii înrămate etc.

Înainte să fotografiezi spațiul, mai poți:

 

- să faci curățenie generală 

 

- să aeriseșți toate încăperile

 

- să ștergi praful 

 

- să aranjezi cărțile în bibliotecă 

 

- bucătăria trebuie să arate impecabil

 

- pune un buchet de flori pe masa din living sau bucătărie

- să înlocuiești elementele care sunt stricate/degradate

 

2. Fotografiază toate încăperile proprietății și împrejurimile

 

Este important să faci fotografiile la lumină naturală și cu un aparat foto sau un telefon cu cameră bună.

În plus față de calitate, fotografiile trebuie să spună o poveste și să evidențieze detaliile atractive ale apartamentului. Nu uita să fotografiezi toate camerele și poți testa fotografiile la 360 de grade sau video-urile de prezentare. Vor avea un impact mai mare. Politica cea mai bună este sinceritatea, așa că nu ascunde anumite elemente mai puțin bune pentru că oricum clienții le vor vedea la fața locului. 

Un element important e reprezentat de împrejurimile imobilului, care va stârni interesul potențialilor clienți de a programa o vizionare. Fotografiază împrejurimile încercând să scoți în evidență aspectele pozitive ale zonei precum: cât de aproape este parcul, dacă există spații verzi, priveliștea de la fereastră etc.

 

3. Descrie oferta 

 

Scrie în prezentare cât mai multe detalii despre proprietate. Încearcă să îți imaginezi ce ai dori tu să citești despre o proprietate pentru a te determina să programezi o vizionare. E foarte important ca informațiile să fie corecte, complete și fii sincer. Realizează o prezentare tip storytelling, în care nu doar scrii cu liniuță ce cuprinde apartamentul, ci detaliezi și dotările fiecărei încăperi. 

Postează-ți anunțul pe Pinner.ro - singurul site doar cu adrese exacte ale proprietăților, dedicat Proprietarilor. Ai cele mai mici prețuri la abonamente și te bucuri de toate beneficiile noastre de promovare cu doar 3 euro/lună. 

Creează-ți cont, apasă pe butonul ”adaugă anunț nou” și completează câmpurile obligatorii.  

Lasa un comentariu

Prenume *

Nume *

Email *

Mesaj *

 

Comentarii