Care planuri de casa sunt cele mai vandabile?

Sfaturi Pentru A Vinde

08 Tuesday
Views
226

Care Planuri De Casa Sunt Cele Mai Vandabile?

Daca va ganditi sa construiti o casa, aveti multe de luat in considerare. Desi casa in stil clasic este inca cea mai populara, la fel ca si casa traditionala cu doua etaje, schimbarile recente in modul in care oamenii vad o investitie in casa determina inovatii in designul casei. Oamenii traiesc diferit de modul in care traiau chiar acum cinci ani. Recesiunea economica a avut un impact, dar si constiintele mai ecologice continua sa domine.

Una dintre cele mai mari tendinte este reducerea dimensiunii casei de la un conac suburban extins la ceva mai putin vizibil si mai eficient din punct de vedere energetic. Pierderea spatiului nu inseamna totusi pierderea numarului de camere. In cazul in care suprafata in noile modele de case poate scadea cu pana la 15%, numarul camerelor a ramas aproximativ acelasi.

Daca credeti ca micul este frumos, acesta poate fi cel mai bun moment pentru a va construi o casa. Trecerea de la dimensiuni mai mari la camere mai mici este o veste buna daca va bazati si pe un buget restrans. Se traduce printr-o reducere a costurilor materiale, mai putina forta de munca si o dimensiune mai mica a lotului.

Mic nu inseamna neaparat simplu sau minimalist. In ultimii ani asa numitul „Design universal” castiga mai mult teren. Acesta este un stil care se potriveste pentru toate varstele. Holuri mai largi, intrari generoase si elemente incorporate mai mici sunt doar cateva exemple ale acestei tendinte care integreaza o mai buna accesibilitate si confort in designul casei. Adoptarea catorva modificari de design universale in planul tau de acasa poate costa putin mai mult, dar constructorii pariaza ca veti recupera costul atunci cand veti dori sa o vindeti. O casa bine proiectata, care poate atrage atat un Gen-Xer, cat si un baby boomer, va avea o atractie mai larga pe piata in anii urmatori.

 

Design-urile populare pentru case favorizeaza, de asemenea, conceptul deschis si spatiile multifunctionale. Daca aveti nevoie de un birou la domiciliu sau preferati un sistem home theater in locul unei biblioteci, este usor sa efectuati modificari atunci cand casa dvs. include partitii mobile. Sa va razganditi mai tarziu este si mai usor. Ganditi-va la bucatariile cu trei pereti care se deschid spre camerele de familie si la verandele inchise din sticla care se integreaza frumos cu camerele de familie sau dormitoarele principale. Tendinta de a amesteca spatii este mare acum. Aceasta tendinta poate face ca noul concept de casa mai mica sa para de-a dreptul luxuriant si incapator.

Locuintele modulare si-au facut si ele aparitia. Acele case din prefabricate mici, de care s-ar putea sa va amintiti din copilarie, devin “pietre pretioase” ale arhitectilor, care au o tehnologie de ultima generatie - cu foarte putina tabla la vedere. Le puteti gasi in aproape orice stil care va intereseaza si adesea la preturi avantajoase. Nu va ganditi la parc de remorci, ganditi-va in schimb un stil boutique chic.

Casele verzi  inca sunt cautate foarte mult. Unele dintre cele mai mari tendinte includ adoptarea de solutii de energie verde, cu elemente precum panouri solare si unitati de incalzire si racire geotermice sau cu pompe de caldura. Daca doriti sa va pastrati sistemele energetice conventionale, luati in considerare ecologizarea alegerii structurii. In loc sa construiti o casa complet noua, refaceti-o pe una veche, dintre cele batranesti. Redistribuirea unei structuri existente este denumita „reutilizare adaptiva” si este o nisa in crestere care merita o privire mai atenta daca sunteti un renegat creativ care doreste o casa unica, cu o multitudine de caracteristici incorporate.

Lasa un comentariu

Prenume *

Nume *

Email *

Mesaj *

 

Comentarii