Top motive pentru care nu reusesti sa-ti vinzi apartamentul

Sfaturi Pentru A Vinde

02 Wednesday
Views
209

Top Motive Pentru Care Nu Reusesti Sa-ti Vinzi Apartamentul

Într-o piață dinamică, în care cu toții căutăm la un moment dat o ofertă bună de locuință în care să locuim, putem ajunge în postura de vânzători mai repede decât ne-am aștepta. Fie din pricina schimbărilor pe plan profesional sau datorită extinderii familiei, momentul în care decidem să scoatem la vânzare locuința, este unul destul de delicat. 

 

Modalitatea în care alegi să faci oferta viitorului cumpărător nu trebuie să țină cont doar de propriile nevoi, ci și de condițiile pieței. În rândurile de mai jos îți prezentăm o listă de elemente importante pentru a-ți vinde cât mai repede locuința și câteva dintre motivele din cauza cărora nu ai reușit să finalizezi încă tranzacția. 

 

Anunțul nu are fotografii reușite

Înainte de a posta anunțul de vânzare cu locuința ta, e foarte important să pregătești spațiul pentru ședința foto. Când spunem ședință foto, nu ne referim la angajarea unui fotograf profesionist sau necesitatea folosirii unei aparaturi de ultimă generație. Chiar și cu telefonul mobil pot fi realizate fotografii care atrag atenția și prezintă atuurile încăperilor. Sfatul nostru e să nu publici în cadrul anunțurilor fotografii de slabă calitate, realizate la lumină artificială, deoarece nu vor stârni curiozitatea clienților. De asemenea, o altă greșeală des întâlnită este aceea de a nu include fotografii cu toate încăperile locuinței. Profită de tehnologia disponibilă și include în anunțul tău nu doar imagini, ci și o prezentare video. Nu uita de conținut foto sau video cu panorama și view-ul de la balcon. 

 

Starea instalațiilor nu este una foarte bună

Chiar dacă anunțul cu locuința ta a adus la vizionare persoane interesate, tot este loc pentru erori. Felul în care arată instalațiile sanitare relevă faptul că noul proprietar mai are de investit o sumă consistentă. Chiuvetele deteriorate, bateriile și țevile ruginite sau zonele afectate de igrasie nu au ce căuta în această poveste, cu atât mai mult cu cât îți dorești să vinzi proprietatea la un preț bun. Pe cât posibil, încearcă să renovezi și să înlocuiești instalațiile sanitare deteriorate. 

 

Nu ai stabilit un preț realist 

Poate locuința pe care vrei să o vinzi are o valoare sentimentală și ai tendința să ceri un preț mai mare doar din acest motiv. Valoarea sentimentală nu trebuie să interfereze cu valoarea comercială, așa că, atunci când stabilești prețul, ar trebui să iei în calcul atât avantajele, cât și neajunsurile proprietății pe care vrei să o vinzi. De ajutor în stabilirea prețului corect este să analizezi prin comparație alte 5-10 proprietăți similare, aflate în aceeași zonă cu proprietatea ta. 

Dacă vrei să scapi de stresul vânzării locuinței și să rămâi cu bani în buzunar, postează anunțul cu încredere pe https://pinner.ro/ . Nu percepem comision, nu ai intermediari, iar clienții te găsesc rapid datorită facilităților platformei noastre.

Pinner.ro e cea mai inovatoare platformă de intermediere imobiliară din România, cu adrese exacte și hartă dinamică, updatată constant. 

Lasa un comentariu

Prenume *

Nume *

Email *

Mesaj *

 

Comentarii