4 trucuri de negociere atunci cand vinzi o locuinta

Sfaturi Pentru A Vinde

08 Tuesday
Views
121

4 Trucuri De Negociere Atunci Cand Vinzi O Locuinta

Când te pregătești să vinzi o locuință, indiferent dacă e casă sau apartament, este important să ții cont de câteva trucuri pentru a obține cel mai bun preț. Poate chiar mai mare decât te-ai gândit inițial, însă piața imobiliară e un adevărat teren de luptă, așa că înarmează-te cu răbdare și perseverență. 

Am pregătit pentru tine câteva sfaturi, care sperăm că te vor ajuta atunci când te întâlnești cu potențialii cumpărători: 

 

Păstrează mingea în terenul tău 

Posibilii cumpărători nu trebuie să cunoască adevăratul motiv pentru care vrei să-ți vinzi proprietatea. Poate ai primit o ofertă bună de job în alt oraș, poate nu-ți permiți să mai întreții locuința respectivă sau pur și simplu, poate treci printr-un divorț și ești nevoit să vinzi proprietatea. Dacă vor ști că te grăbești să vinzi, negocierea prețului va începe în defavoarea ta. Tu trebuie să ai controlul, așa că păstrează o imagine detașată dar, în același timp, oferă toate informațiile care ți se cer de către cei interesați. 

 

Fii un bun vânzător și implică-te în promovare

Indiferent dacă apelezi la o agenție sau îți promovezi anunțul de vânzare pe cont propriu, implică-te cât mai mult în proces. Tu ești cel mai potrivit să faci o reclamă bună locuinței tale, deoarece cunoști toate detaliile legate de construcție, costurile renovării și toate informațiile care contează pentru potențialii cumpărători. Scoate în față arsenalul de informații sau sugestii despre destinația unor spații din locuință și atrage clienții cu implicarea ta. 

Pe Pinner.ro îți promovăm anunțul GRATUIT și susținem interacțiunea directă între vânzător și cumpărător. Potențialii cumpărători te găsesc rapid datorită filtrelor de pe platformă și datorită hărții updatate constant, așa că vinzi simplu, rapid și rămâi cu bani în buzunar. Postează-ți anunțul aici https://pinner.ro/ 

 

Practică jocul tăcerii 

Există un proverb cunoscut în vânzări: „Cine vorbește primul, aduce ghinion”, însemnând că primul care va propune un preț, va avea de pierdut. Sfatul nostru e să lași cumpărătorul să facă prima ofertă, iar de acolo va începe negocierea. Știm că trebuie să stabilești un preț atunci când postezi anunțul de vânzare în online, în acest caz, te sfătuim să stabilești un preț puțin mai mare și să adaugi „negociabil”. Astfel, cumpărătorii nu te vor ocoli doar pentru că ai pus un preț peste media pieței, ci vor încerca să negocieze. 

 

Fii încrezător, dar nu obraznic atunci când te întâlnești cu posibilii cumpărători

Pregătește-ți o prezentare frumoasă a proprietății pe care vrei să o vinzi, dar nu o face cu un aer de superioritate. Chiar dacă ceea ce vrei să vinzi tu este mult mai bun decât alte proprietăți de pe piață. Fii înțelegător și maleabil cu dorințele celor interesați și pune-le la dispoziție toate detaliile și informațiile de care au nevoie și cu care, îi atragi către cumpărarea proprietății tale. 

Procesul de vânzare al unei proprietăți este unul complex și îndelungat, așa că ai răbdare, implică-te cât mai mult în proces și alege platformele pe care îți promovezi anunțul cu multă atenție. Cu siguranță nu vrei să pierzi sume mari de bani ca să apelezi la o agenție, așa că alege să vinzi pe cont propriu sau apelează la Pinner.ro. Creează-ți cont aici https://pinner.ro/

 

Lasa un comentariu

Prenume *

Nume *

Email *

Mesaj *

 

Comentarii