Cum iti alegi locuinta in functie de stadiul vietii in care te afli

Sfaturi Pentru A Cumpara

08 Tuesday
Views
85

Cum Iti Alegi Locuinta In Functie De Stadiul Vietii In Care Te Afli

 

Schimbarile majore pe care le faci in viata ta atrag cu sine decizii importante pe care trebuie sa le iei. Una dintre aceste decizii este legata de spatiul in care locuiesti. 

 

Fie ca ai reusit sa economisesti o suma de bani, apare un nou membru in familia ta sau pur si simplu vrei o schimbare de peisaj, alegerea unei noi locuinte este o idee buna. 

Pentru ca piata imobiliara e un domeniu cu un flux continuu de schimbari, e foarte important sa te asiguri ca faci alegerea corecta si ca urmatoarea locuinta iti va satisface nevoile. 

Iata cum sa iti alegi locuinta in functie de stadiul actual al vietii tale. 

1. Iti doresti sa locuiesti singur

 

Daca pana acum impateai locuinta cu alti colegi si iti doresti sa locuiesti singur, asigura-te ca acesta indeplineste toate conditiile de care ai nevoie.

 

Fie ca vrei sa stai in chirie sau vrei sa iti cumperi un apartament, asigura-te ca viitoarea ta locuinta va avea suficient spatiu in cazul in care decizi sa te muti cu iubita sau vrei sa primesti un prieten peste noapte. In ceea ce priveste conditiile, asigura-te ca viitorul spatiu de locuit are centrala proprie si izolare termica. In ceea ce priveste pretul, nu este nevoie sa exagerezi pentru ca sansele sa-ti doresti un loc mai spatios in urmatorii ani sunt foarte mari.

 

2. Ai un partener si luati in calcul sa aveti copii

Atunci cand ai un partener de viata lucrurile sunt mai simple pentru ca este mult mai usor sa imparti cheltuielile la doi. Daca va doriti in viitorul apropiat si un copil, alege o locuinta suficient de incapatoare pentru toti trei. Situatia pandemica ne-a aratat cat de importanta este existenta unui spatiu in care sa lucrezi de acasa, asadar orienteaza-te spre o locuinta cu o suprafata utila cat mai mare, cu minim trei camere si spatii de depozitare suficiente. Daca bugetul iti permite, o casa cu o curte pentru a amenaja un spatiu de joaca pentru copil este o idee foarte buna. 

3. Ai un partener de viata si copii

Daca familia s-a marit, trebuie sa iei in calcul o locuinta in care copiii se pot desfasura in voie si care are suficiente dormitoare, un living spatios si cel putin doua bai. 

Aspectul interior este important, insa un lucru mai important atunci cand ai copii este zona in care vreti sa locuiti. Daca nu ai bugetul necesar pentru o zona centrala, alege una apropiata de mijloacele de transport in comun, de farmacii si supermarketuri. Astfel, nu vei fi nevoit sa folosesti masina de fiecare data cand ai nevoie de ceva din oras. 

Daca nu iti doresti sa te muti la casa, un apartament cu 4 camere este suficient pentru nevoile intregii familii, dar asigura-te ca dormitoarele sunt incapatoare si exista un living spatios pentru serile in familii si suficiente spatii de depozitare. 

 

E important sa te asiguri ca viitoarea ta locuinta indeplineste toate conditiile, insa alege un loc care sa te multumeasca functional si estetic si in care simti ca esti acasa. 

 

Iar daca nu vrei sa petreci foarte mult timp incercand sa gasesti locul perfect pentru tine si sa te confrunti cu provocari in a gasi adresa exacta, foloseste pinner.ro pentru siguranta, confort si promptitudine.

 

Lasa un comentariu

Prenume *

Nume *

Email *

Mesaj *

 

Comentarii