Analiza piata imobiliara din Bucuresti-Ilfov

Noutati Si Trenduri

02 Tuesday
Views
104

Analiza Piata Imobiliara Din Bucuresti-Ilfov

Potrivit unui studiu realizat în perioada aprilie-iunie 2022 pe un eșantion de peste 1.470 persoane care prospectează piața, cumpărătorii de pe piața imobiliară din București-Ilfov sunt interesați de case (31%) și apartamente de 3 și 4 camere (30%). 

Interesant este că majoritatea potențialilor chiriași preferă apartamentele cu 2 camere (49%) și studiourile (33%). 

Dintre cei care prospectează piața din București, 45% doresc să cumpere o locuință în următorul an, iar 32% caută să închirieze o locuință în același interval de timp. 

Dacă ar trebui să aleagă între București și Ilfov, 93% dintre potențialii chiriași își doresc să locuiască în Capitală. Este o alegere previzibilă luând în considerare timpul petrecut în trafic pentru a ajunge în zonele de interes. În ceea ce privește cumpărătorii, 77% preferă să-și cumpere o locuință în București, în timp ce doar 23% sunt dispuși să-și cumpere o locuință în Ilfov. 

 

Care sunt cele mai atractive cartiere pentru cumpărători și chiriași

Pentru închiriere, cele mai atractive cartiere din București sunt Tineretului - Timpuri Noi (30%), Titan (28%), urmate la egalitate de Dristor, Unirii şi Victoriei - Romană - Universitate, bifate ca opţiuni dezirabile de 27% dintre persoanele care au participat la studiu. 

În ceea ce privește cumpărătorii, cartierul Titan este în fruntea topului cu 23%, urmat de Drumul Taberei (21%) și Tineretului - Timpuri noi (20%). În măsură egală se situează pe următoarele locuri și cartierele Dristor, Militari și Berceni. 

Dacă îți dorești să vinzi sau să cumperi în siguranță, fără intermediari și costuri ascunse, te așteptăm pe Pinner.ro - singurul site doar cu locația exactă a proprietăților, dedicat Proprietarilor!

 

 

sursa: stiripesurse.ro

Lasa un comentariu

Prenume *

Nume *

Email *

Mesaj *

 

Comentarii